Om Zeinas Kitchen

Zeina_blogg

Hej och hjärtligt välkommen till Zeinas Kitchen!

Här hittar du god och spännande mat och bakverk från hela världen. Jag som driver bloggen heter Zeina Mourtada och i år blev jag utsedd som en av Sveriges bästa matbloggare. Förra året vann Zeinas Kitchen Matbloggsprisets Folkets Val med över 50% av rösterna.

Jag startade min blogg som “en rolig grej”. Jag hade aldrig en tanke på att jag skulle bli en matbloggare utan såg min blogg som min digitala kokbok där jag kunde samla mina recept. Bloggen gjorde succé till min stora förvåning och nu vill jag hålla på med detta så länge jag bara kan. Jag älskar att dela med mig recept och jag älskar att laga mat. Jag uppdaterar min blogg ofta med nya och spännande recept.

Mina recept är inte komplicerade och det är en härlig blandning mellan svensk husmanskost, libanesiska grytor, chilenska empanadas, irakiskt bröd, italienska köttbullar, kanelbullar, thailändska pannkakor, indisk curry, grekisk sallad och turkiska biffar. Förhoppningsvis hittar du något gott här som tilltalar dina smaklökar.

Om du vill komma i kontakt med mig når du mig på: zeinaskitchen@outlook.com

Ha nu en riktigt fin dag